Connect with us

Societat

S’avacen els estudis a Son Coletes i al Parc Municipal de Manacor per determinar si són fosses que es poden exhumar o no

Acaben els treballs en el cementeri de Marratxí i s’avancen així les pròximes intervencions a Montuïri i a la capital del Llevant

Aquest dijous dia 20 de setembre varen finalitzar els treballs d’exhumació al cementeri de Marratxí, que havien començat dilluns dia 17 de setembre. Aquesta, és la cinquena fossa que s’exhuma a les Illes Balears per part del Govern. La Conselleria de Cultura, Participació i Esports té previst un calendari d’exhumacions per aquests pròxims mesos que es veurà agilitzat per la rapidesa de la intervenció d’aquesta darrera excavació a Marratxí.

En el cas de Marratxí, s’han recuperat 4 cossos corresponents a dues fosses comunes, una fossa de tres individus i una fossa individual.

El calendari previst per a les pròximes exhumacions es veurà alterat pel fet que aquesta exhumació ha acabat abans del que es tenia previst. D’aquesta manera, la pròxima intervenció serà al cementeri de Montuïri on, en una excavació de la tardor del 2017, havia quedat pendent treballar on actualment hi ha un forn crematori; aquest es desmuntarà i es podrà continuar amb la recerca de les persones desaparegudes. La següent intervenció serà al municipi de Manacor on es faran estudis de viabilitat a Son Coletes i al Parc Municipal per determinar si són fosses que es poden exhumar o no.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència