Connect with us

Actualitat

La primera “Pop Up Store” de Llucmajor oferirà als seus visitants una nova forma de comprar

A aquesta iniciativa, impulsada des de l’Ajuntament i els comerciants locals, hi participaran més de 40 establiments

Aquest proper cap de setmana, Llucmajor acull a la Plaça d’Espanya el seu primer “Pop Up Store”, on hi participaran més de 40 comerciants de la localitat, que juntament amb l’Ajuntament han presentat aquesta iniciativa.

Una idea que pretén endinsar al client a una nova forma de comprar i visqui una experiència concreta, sensacions úniques o tingui opció  d’interactuar dins l’espai creat pel comerciant.

Al “Pop Up” llucmajorer tots els comerços ambientaran les seves tendes amb un mateix recurs; palets reciclats.

De forma paral·lela, hi haurà actes, activitats i accions culturals com ara actuacions musicals en directe, exposicions d’escultors, associacions benèfiques,exposició de vehicles per part de l’Associació de Vespas i altres iniciatives innovadores.

La regidora de Comerç i Mercats, Maria Antònia Gil, explica que “aquesta Pop Up Store és una iniciativa sorgida des dels Comerciants de Llucmajor a la qual  donam el màxim suport des de l’Ajuntament perquè apostam per la dinamització del comerç local”.

Gil afegeix que “no és la primera Pop Up Store que es fa a Mallorca perquè conegudes marques de moda i de vehicles n’han fet però sí que és la primera que s’organitza en l’àmbit municipal”

El “Pop Up” és una nova forma de comerç. Una forma especial de vendre productes que consisteix en repartir sensacions al comprador, perquè l’experiència de comprar vagi molt més enllà. Això és pretén aconseguir creant un ambient especial i idees que permetin al comprador interactuar amb la marca que compra.

 

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència