Connect with us

Actualitat

Capdepera es convertirà un any més en una fortalesa medieval

La  tradicional Fira Medieval gabellina commemora la creació del municipi per Jaume II

Capdepera celebra aquest cap de setmana el seu tradicional Mercat Medieval. El tercer cap de setmana de maig el municipi gabellí retorna a l’edat mitjana amb una fira ja consolidada i de les més anomenades de l’Illa. I és que Capdepera es vesteix  i aprofita el seu castell de l’època per convertir el poble en una fortalesa.

L’ambientació de tots els comerciants i carrers fan que molts de turistes també s’interessin per aquesta cita. Amb aquest mercat, el municipi rememora la seva història i etnografia; celebra el 700 aniversari de les Ordenacions de Jaume II, amb les quals es creava la vila de Capdepera.

Cartell de la Fira Medieval d’aquest any

Amb la idea de celebrar el naixement de la localitat va sorgir aquesta fira medieval l’any 2000, aquest cap de setmana, després de 17 anys tots els qui vulguin tindran una nova oportunitat de reviure l’època medieval.

Al mercat, que obrirà les seves portes el divendres a les 10:00h del matí, hi trobarem diferents artesans tradicionals de l’època; com artesans, ferrers, herboristes, fusters, sabaters, mags, brodadors, escultors, formatges o ceramistes.

Diumenge 21 el mercat tancarà portes amb el Concert medieval i dansa a  càrrec de la Coral Gabellina i Estudi de dansa Stylo a les 20 de l’horabaixa.

 

 

Són tendència