Connect with us

Actualitat

Empreses del Llevant i Migjorn exposaran a la London Design Fair

Ceràmica, rajoles hidràuliques, mobles o teles elaborades a Mallorca estaran presents a la convocatòria internacional que posa en valor el disseny, i la producció artesanal i industrial

Per segon any consecutiu empreses mallorquines exposaran de forma conjunta a la London Design Fair gràcies al suport del Consell de Mallorca. La iniciativa Made in Mallorca, va néixer l’any passat, quan cinc empreses de l’illa decidiren exposar de forma conjunta a la London Design Fair i la institució insular ja els hi va donar suport.

Les empreses compartiran a la London Design Fair un estand de 63 metres quadrats, que albergarà una exposició de productes dissenyats i produïts a Mallorca, i al mateix temps tendrà espais destinats a empreses que han volgut comptar amb més superfície expositiva. Els productes exposats provenen d’empreses industrials, empreses artesanes i dissenyadors independents. Els participants són  Català Roig Ceramics (ceràmica), Contain (il·luminació), Huguet (rajoles hidràuliques), Ediciones de Diseño La Pecera (mobles), Mirenchu (vidre), 2 Monos (mobles), Paparkone (ceràmica), Teixits Riera (teles), Teixits Vicens (teles), Tonia Fuster (il·luminació) i 8Vuitulls (mobles).

El certamen London Design Fair, que tendrà lloc del 20 al 23 de setembre, és una fira que posa en valor el disseny, i la producció artesanal i industrial. Ubicada a l’est de Londres, la London Design Fair 2018 comptarà amb 550 expositors de 36 països diferents.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència