Connect with us

Esports

Paula Soria i Christian García participen al primer clínic de beach volley de Capdepera

El triple campió d’Espanya i la doble campiona ensenyaren tècniques i exercicis als jugadors i equips participants

El triple campió d’Espanya de Volei Platja, Christian García, i la doble campiona, Paula Soria, han estat els protagonistes del primer clínic de beach volley de Capdepera que ha tengut lloc aquest cap de setmana a les instal·lacions de la platja de cala Agulla.

La jornada de dissabte es va dedicar a l’entrenament dels jugadors del Club de volei d’Artà, categories infantil, cadet i juvenil. Després de la classe de García i Soria es varen disputar tornejos de 3×3 i de 2×2 entre els professionals i els participants del clínic. L’entrenament va ser profitós ja que els convidats els varen ensenyar tècniques i exercicis.

El matí de la jornada d’aquest diumenge s’ha dedicat als jugadors més petits dels Clubs d’Artà i de Capdepera, categories benjamí i aleví. Després de jugar i aprendre amb dos professionals del volei platja, ha estat el torn de l’espectacle per a tot el públic. S’han disputat dos partits d’exhibició amb els esportistes d’elit. El primer ha estat de l’equip femení: Paula Soria i Gisela Gual contra Cati Pol i Lauren Dickson. El partit ha estat favorable per a les primeres.

El segon partit ha estat de la categoria masculina: Christian Garcia i Juanma Vadó contra Nicolás Zanotta i Renzo Cairus. Garcia i Vadó han estat els guanyadors del partit a tres sets.

El regidor d’Esports, Pere terrassa, la regidora de Turisme, Mónica Viejo, i la batlessa accidental, Carmen Corraliza, han lliurat una placa d’agraïment a Crhistian García i Paula Soria.

Són tendència