Connect with us

Comunitat

“Tot Inclòs” qüestiona el model turístic de Balears en un documental a punt d’estrenar

Serà estrenat el proper 27 de setembre a CineCiutat

“Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes” és el títol del documental elaborat pel col·lectiu “Tot Inclos” que s’entrena el proper 27 de setembre a CineCiutat.

Aquest documental, és fruit de gairebé un any i mig de treball que aborda des de la seva perspectiva la situació que travessa la Mallorca d’avui arran d’una creixent presència del turisme.

“Tot Inclos” ha indicat que des que va arrencar la preparació del documental l’objectiu ha estat qüestionar el model turístic actual, una tasca que el col·lectiu ha titllat de “gairebé impossible”.”No és el mateix editar 2.000 exemplars de diaris que aventurar-se en la realització d’un treball audiovisual de llarga durada”, ha assenyalat el col·lectiu.

Per dur a terme el projecte aquest col·lectiu ha comptat amb el treball de professionals del gremi, i ha rebut aportacions econòmiques de particulars durant la campanya de microfinançament desenvolupada mitjançant la plataforma Goteo.

“L’objectiu d’aquest documental és ampliar l’abast de recepció del discurs crític contra el turisme, que més gent conegui l’altra cara de la indústria que aquí s’ha establert en forma de monocultiu” destaca l’entitat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència