Connect with us

Comunitat

Confiscats 30.000 articles falsificats que eren venuts en els mercats setmanals, entre ells Manacor

Considerada una de les xarxes de distribució més grans de Mallorca

La Policia Local de Palma i el servei de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària han realitzat una operació contra els distribuïdors de productes falsificats i de venda ambulant arreu de Mallorca. Arran de l’operació anomenada ‘Tebas‘, han estat imputades 10 persones i s’han trobat més de 30.000 objectes, d’ells 7.219 són falsificacions i la resta estaven preparats per ser falsificats. Al mateix temps s’han confiscat 39.000 euros i diverses agendes on es portava la comptabilitat de la distribució. Aquesta xarxa de distribució repartia els productes falsificats a molts de mercats setmanals dels pobles, entre ells a Llucmajor, Sineu i Manacor. Els objectes intervinguts havien estat adquirits per un valor de 600.000 euros. Les falsificacions tenen un valor de mercat de 6 milions d’euros. Tot i que no es coneix el preu pel qual eren venuts.

A les agendes confiscades s’han trobat dades de 176 venedors que pertanyen a aquesta xarxa de distribució. Es tracta d’un cop important a aquesta xarxa de distribució, que és una de les més grans de Mallorca. L’operació es va realitzar dilluns passat quan un operatiu format per 51 agents de Policia Local i 9 de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària van registrar 5 domicilis, un magatzem i un negoci, tots ells situats a la Platja de Palma.

Els objectes intervinguts havien estat adquirits per un valor de 600.000 euros. Les falsificacions tenen un valor de mercat de 6 milions d’euros

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES