Connect with us

Actualitat

El nou curs escolar comença amb protestes a Porto Cristo

Els pares denuncien la manca d’espai que sofreixen els alumnes del col.legi Ses Comes des de fa anys

Mares, pares i alumnes del col·legi Ses Comes de Porto Cristo han decidit començar el nou curs escolar manifestant-se en el carrer, reivindicant la necessitat d’un nou centre en el nucli costaner i com a protesta per la manca d’espai que sofreixen els alumnes des de fa anys. Aquesta situació ha provocat haver d’habilitar fins a quatre aules prefabricades a l’interior del centre i en un carrer adjacent.

A primera hora del matí, membres de l’Apima i personal docent s’han concentrat davant del centre escolar per iniciar una marxa-protesta fins a la Junta de Districte de Porto Cristo, a on han fet entrega al delegat de l’Ajuntament de Manacor a Porto Cristo, Joan Gomila, un escrit amb les seves reivindicacions.

Les protestes d’avui dimecres, s’han produït dies després de la trobada entre la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament de Manacor  per anunciar un acord per tal de resoldre els actuals problemes d’espai al CEIP Ses Comes de Porto Cristo.

A la reunió celebrada a Palma el passat divendres, es va decidir una solució a mig termini que preveu dues actuacions. Per una banda es farà un projecte d’ampliació del centre amb una important reforma que permetrà la construcció de 4 noves aules i l’eliminació de barreres arquitectòniques que tindrà un cost de 600.000 euros i que estarà enllestit pel pròxim curs 2019-2020. I per l’altra, es va decidir que una vegada l’Ajuntament posi a disposició de la Conselleria un solar adient, es construirà un nou centre a Porto Cristo.

A primera hora del matí, membres de l’Apima i personal docent s’han concentrat davant del centre escolar per iniciar una marxa-protesta fins a la Junta de Districte de Porto Cristo.

Són tendència