Connect with us

Societat

Diada multitudinària a Catalunya

Aproximadament un milió de persones han participat aquest capvespre a Barcelona a la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb motiu de la Diada de l’11 de setembre

Segons ha informat la Guàrdia Urbana de Barcelona a través d’un missatge a Twitter, aproximadament un milió de persones han participat aquest capvespre a Barcelona a la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), amb motiu de la Diada de l’11 de setembre.

L’ANC, entitat organitzadora de les manifestacions de la Diada des de 2012, havia assegurat en el dia d’ahir que més de 460.000 persones s’havien inscrit a través de la pàgina web.

A la simbòlica hora de les 17.14 ha començat l’acte, que aquest any ha sumat dues noves reivindicacions: d’una banda, l’exigència de llibertat per als polítics empresonats i “exiliats” després dels esdeveniments de la passada tardor i, de l’altra, la crida a “fer efectiva la república” proclamada el 27 d’octubre per aquests mateixos polítics després de l’1-O. Com estava previst, un massiu crit de protesta ha protagonitzat l’acte.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES