Connect with us

Comunitat

Detinguda a Palma: Una al·lota de 20 anys que oferia doblers, drogues i fins a un xalet a canvi de matar a una jove

El conflicte va començar amb les denúncies creuades que van interposar a principis de juny l’ara detinguda i la víctima després d’haver mantingut una discussió dins d’un bar

Agents de la Policia Nacional han detingut a Palma a una al.lota de 20 anys com a presumpta autora dels delictes de proposició per cometre un homicidi, amenaces, assetjament i obstrucció a la justícia, per oferir doblers, drogues i fins a un xalet a canvi de matar a una jove.

La detenció s’ha produït per un conflicte que va començar amb les denúncies creuades que van interposar a principis de juny l’ara detinguda i la víctima, arran d’una disputa entre ambdues ocorreguda en un bar, ha informat la Policia de Balears en un comunicat.

Persones pròximes a la víctima van tenir coneixement que la suposada agressora havia enviat diversos missatges a través d’una aplicació de missatgeria instantània donant una descripció de les característiques físiques de la dona i detalls del seu domicili perquè l’agredissin. Va arribar a oferir droga, doblers i un habitatge a canvi que la matessin.

Són tendència