Connect with us

Actualitat

La festa de Sant Antoni de Manacor haurà de donar passes de cap a la igualtat

El ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat una proposta presentada per Més-Esquerra perquè totes les danses tradicionals i figures del municipi facin efectiva la igualtat entre homes i dones

El passat mes de juliol, el ple de l’Ajuntament de Manacor va aprovar una moció a favor de què les danses dels Moretons i els Indis hagin de permetre l’entrada de nines als seus balls rituals. Aquesta proposta presentada pel grup municipal de Més +Esquerra va ser aprovada amb el suport de tots els grups, excepte l’abstenció del PP. Però aquest dilluns a la nit, aquesta mateix grup municipal va voler donar una passa més enllà i presenta una segona proposta que feia extensiva a la resta de danses tradicionals i figures del municipi. La moció defensada per Joan Llodrà, pràcticament no va provocar debat entre els distints grups, i va ser aprovada per unanimitat. Aquesta vegada el PP va pronunciar-se també a favor.

La moció aprovada obliga a l’Ajuntament a fer partícip a totes les entitats i associacions del municipi a permetre que les dones puguin participar i tinguin entrada en tots els col·lectius que donen continuïtat a les danses i resta de tradicions populars, com pugui ser el ball dels Dimonis, per Sant Antoni.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència