Connect with us

Actualitat

La festa de Sant Antoni de Manacor haurà de donar passes de cap a la igualtat

El ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat una proposta presentada per Més-Esquerra perquè totes les danses tradicionals i figures del municipi facin efectiva la igualtat entre homes i dones

El passat mes de juliol, el ple de l’Ajuntament de Manacor va aprovar una moció a favor de què les danses dels Moretons i els Indis hagin de permetre l’entrada de nines als seus balls rituals. Aquesta proposta presentada pel grup municipal de Més +Esquerra va ser aprovada amb el suport de tots els grups, excepte l’abstenció del PP. Però aquest dilluns a la nit, aquesta mateix grup municipal va voler donar una passa més enllà i presenta una segona proposta que feia extensiva a la resta de danses tradicionals i figures del municipi. La moció defensada per Joan Llodrà, pràcticament no va provocar debat entre els distints grups, i va ser aprovada per unanimitat. Aquesta vegada el PP va pronunciar-se també a favor.

La moció aprovada obliga a l’Ajuntament a fer partícip a totes les entitats i associacions del municipi a permetre que les dones puguin participar i tinguin entrada en tots els col·lectius que donen continuïtat a les danses i resta de tradicions populars, com pugui ser el ball dels Dimonis, per Sant Antoni.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES