Connect with us

Actualitat

Protecció Civil del Llevant, Migjorn i Pla donaran suport sanitari i logístic a la Pujada a Lluc a Peu

Que se celebrarà la nit del 8 al 9 de setembre

L’edició XXXIX de la Pujada a Lluc a peu de la Part Forana que tindrà lloc la nit del 8 al 9 de setembre, comptarà amb un ampli dispositiu de seguretat.

La Direcció General d’Emergències i Interior coordinarà als quasi noranta voluntaris de Protecció Civil de les agrupacions de Manacor, Binissalem, Porreres, Andratx, Marratxí, Campos, Sa Pobla, Algaida, Llucmajor, Felanitx, Marratxí, Vilafranca, Sineu, Sóller, Santanyí, Santa Maria, Santa Margalida, Inca, Ses Salines, Palma, Muro, Escorca i Montuïri que donaran suport sanitari i logístic als marxaires durant tot el recorregut des dels seus municipis. A més, es muntarà un Centre de Coordinació dels Voluntaris de Protecció Civil (CECORV) situat a Inca. La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, visitarà aquest centre i des d’allà s’unirà als participants de la marxa fins a Lluc.

Des de la DGEI i el Servei d’Emergències 112 (SEIB112) recomanem a tots els participants quan circulin per trams de carretera vagin en fila i per l’esquerra de la calçada  per evitar accidents, i que respectin les indicacions de l’organització i dels components dels cossos de seguretat.
A més, és molt recomanable la utilització de l’aplicació per a telèfons mòbils My112 que permet a una persona en situació d’emergència comunicar-se directament amb el Centre d’Emergències 112 i enviar les coordenades GPS del lloc on es troba, per la qual cosa podrà ser localitzada més fàcilment i ser atesa amb major rapidesa.

Són tendència