Connect with us

Actualitat

Acord per resoldre els actuals problemes d’espai al CEIP Ses Comes de Porto Cristo

El director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante se ha reunit aquest divendres amb la batlessa de Manacor, Catalina Riera

El director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante se ha reunit avui amb la batlessa de Manacor, Catalina Riera, per tal d’arribar a un acord que resolgui els actuals problemes d’espai al CEIP Ses Comes de Porto Cristo. De la reunió han participat també el gerent de l’IBISEC, Miquel Coll, el cap del Servei de Centres, Jordi Escudero i la arquitecta de l’IBISEC, Pilar Mesquida, així com la regidora de Cultura, de l’Ajuntament de Manacor, Antònia Llodrà.

A la reunió mantinguda aquest divendres i a proposta de la Conselleria, s’ha acordat una solució a mig termini que preveu dues actuacions. Per una banda es farà un projecte d’ampliació del centre amb una important reforma que permetrà la construcció de 4 noves aules i l’eliminació de barreres arquitectòniques que tindrà un cost de 600.000 euros i que estarà enllestit pel proper curs 2019-2020. I per l’altra, s’ha acordat que una vegada l’Ajuntament posi a disposició de la Conselleria un solar adient, es construirà un nou centre a Porto Cristo.

Nou projecte amb un import de 600.000 euros

El projecte d’ampliació proposat per la Conselleria, una vegada l’Ajuntament ha anunciat avui que posarà a disposició d’Educació un tram de 400 m2 del carrer Tramuntana -adjacent al centre- consisteix en la construcció d’un nou mòdul amb 4 aules per educació infantil i un espai cobert en el pis superior perquè faci de gimnàs. D’aquesta forma es podria aprofitar l’aula que a l’actualitat es fa sevir per fer educació física i arribar a les 5 aules que necessita el centre. Alliberant al centre de les 5 aules modulars que farà servir durant aquest curs.

El proper dimarts, la Conselleria d’Educació i Universitat té prevista una reunió amb l’equip directiu i l’APIMA del centre per presentar aquest projecte d’ampliació del CEIP Ses Comes.

La solució preveu dues actuacions: Es farà un projecte d’ampliació del centre amb una important reforma que permetrà la construcció de 4 noves aules i s’ha acordat que una vegada l’Ajuntament posi a disposició d’Educació un solar adient, es construirà un nou centre a Porto Cristo

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència