Connect with us

Agenda

“Yo es tú” de Paulina Tovo al Teatre Principal de Santanyí

L’actriu argentina es presenta amb un espectacle innovador que entrellaça el teatre i el documental en el marc del Festival s’Illo

Diumenge 9 de setembre, el Teatre Principal de Santanyí, aixecarà el teló amb una proposta original i diferent amb l’obra Yo es tú de l’actriu nascuda a l’Argentina Paulina Tovo. L’espectacle forma part del programa del Festival s’Illo 2018 organitzat per l’Associació Cultural de Can Timoner, al qual l’Ajuntament de Santanyí li ha obert les portes del teatre municipal.

Yo es tú és una proposta a cavall entre el teatre i el documental; es tracta d’una obra marcada per la trajectòria vital de l’artista argentina criada a Dinamarca, on va arribar com a refugiada al 1980. L’espectacle convida, a través d’experiències personals de Paulina Tovo, a identificar-se amb situacions difícils i a encendre l’empatia i la col·laboració del públic. De fet, Tovo es serveix de relats en primera persona amb fragments de documentals de la televisió danesa dels anys 1980 i 81 sobre ella i la seva família, i amb testimonis de persones dels campaments de refugiats grecs recollits al 2016, que han demanat asil a Europa.

L’espectacle convida, a través d’experiències personals de Paulina Tovo, a identificar-se amb situacions difícils i a encendre l’empatia i la col·laboració del públic

L’espectacle es podrà veure al Teatre Principal de Santanyí diumenge 9 de setembre a les 21.00, el preu de l’entrada són 7,50 euros.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència