Connect with us

Societat

SFM cobrirà amb busos el tram Inca-Manacor aquest cap de setmana

Per les obres d’electrificació

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) substituirà durant aquest cap de setmana, dies 8 i 9 de setembre, tots els serveis de tren entre Inca i Manacor en ambdós sentits per serveis de bus, a causa dels treballs que s’han d’emprendre a l’entorn del pont de Corbera. Es tracta d’unes actuacions emmarcades dins les obres d’electrificació del tram Enllaç-Manacor, que es troben ja en la seva recta final.

Serà necessari interrompre el trànsit de trens perquè la intervenció en el pont de Corbera és especialment complexa i exigeix  ​​un major temps d’execució continuada. Aquest fet i  el temps que necessita el formigó que ha d’ emprar- se per forjar correctament fan insuficient el marge de temps que ofereixen les actuacions nocturnes.

Per aquest motiu, en vista de la impossibilitat d’escometre aquests treballs en horari nocturn, s’ha optat per realitzar-los durant el cap de setmana per minimitzar les molèsties als usuaris.

Els busos faran aturada als pobles de Sineu i Petra i sortiran des de les estacions de tren. Els que cobriran el servei entre Inca y Manacor variaran pocs minuts el horari de pas per les estacions intermèdies respecte al horari que el tren fa habitualment. Els busos que cobriran los serveis Manacor-Inca faran la seva sortida des de la estació de Manacor 19 minuts abans del horari habitual del tren, així, en lloc de efectuar la sortida a i 24´ ho faran a i 05´ cada hora. Els tiquets es podran comprar mitjançant les màquines expenedores de les estacions. Les línies de bus L403 (Ariany-Estació Sineu) i la L406a (Sant Joan- Estació Sineu) oferiran el servei habitual però no hi haurà la connexió horària amb el tren. S’aconsella a l’usuari consultar els horaris especials del T3 al web tib.org abans d’iniciar el trajecte”.

Són tendència