Connect with us

Actualitat

Les obres d’ampliació de l’IES de Son Servera estaran acabades el primer trimestre de 2019

El projecte  de millora a l’IES Puig de Sa Font, cofinançat amb Fons FEDER, té un cost de més de 940 mil euros

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, ha visitat aquest dimecres les obres de l’IES Puig de Sa font de Son Servera. L’han acompanyat el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda i el gerent de l’IBISEC, Miquel Coll, a més del batle de Son Servera, Antoni Servera.

Les obres de millora que es fan al centre responen a la necessitat d’adequar les instal·lacions per als cicles formatius d’FP bàsica de Cuina i restauració i de grau mitjà de Cuina i gastronomia, a la vegada que es millora l’accessibilitat a l’institut.

Es tracta d’una nova actuació prevista en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 aprovat per la Conselleria d’Educació i Universitat i que a la vegada forma part dels projectes inclosos al Programa Operatiu FEDER/FSE 2014-2020 de les Illes Balears, que seran cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).  Les obres es varen licitar el passat mes d’abril per un import de 943.850 euros i tenen un termini d’execució de 10 mesos. Tot apunta a que estaran finalitzades durant el primer trimestre de 2019.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència