Connect with us

Actualitat

Llum verda al conveni que convertirà l’edifici dels Sementals de Manacor en part del Simó Ballester

L’Ajuntament haurà aportat 1.059.000 euros al projecte, mentre que la Conselleria d’Educació hi invertirà 1.726.000 euros

L’edifici que ocupa l’antic solar del quarter dels Sementals i el tram del carrer Lepant que el separa de l’escola Simó Ballester es convertiran en part d’aquest centre educatiu. Així ho preveu el conveni que l’Ajuntament de Manacor aprovarà en el ple que se celebrarà dilluns que ve, dia 10 de setembre. “Després de mesos i mesos de negociacions i reunions tant a escala tècnica com a escala política en pocs dies aprovarem definitivament el conveni que permetrà ampliar l’escola Simó Ballester utilitzant l’edifici inacabat dels sementals”, ha explicat la batlessa de Manacor, Catalina Riera. “Crec que per a totes les administracions implicades la materialització d’aquest conveni és una molt bona notícia perquè és el millor final possible per un edifici que fa uns 12 anys que està sense utilitzar i permet respondre a les necessitats d’ampliació del Simó Ballester i a les demandes del Consell Escolar Municipal”, ha afegit la batlessa.

Així en el proper ple municipal “s’aprovarà definitivament el conveni que ja compta amb el vistiplau del Consell i del Govern i també s’aprovarà la modificació urbanística que permetrà incorporar com equipament escolar el tram del carrer Lepant que separa el Simó Ballester de l’edifici que coneixem com els Sementals.

El nou conveni que ha d’aprovar definitivament el proper ple municipal permetrà extingir el conveni signat el 2009 entre l’Ajuntament de Manacor, l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) i la Conselleria d’Educació. D’aquesta manera l’IMAS, que depèn del Consell de Mallorca, renuncia als usos que tenia a l’edifici i recuperarà els 608.000 euros que va invertir en l’edifici dels Sementals; l’Ajuntament  aportarà 1.060.000 euros per fer possible l’ampliació i la Conselleria d’Educació, a través de l’IBISEC, hi invertirà 1.205.000 euros.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència