Connect with us

Actualitat

Detingut l’amo d’un habitatge de Manacor per tenir una quarentena de plantes de marihuana

La troballa es va produir de forma accidental després d’un intent de robatori en el domicili

Un home ha estat detingut a Manacor com a presumpte autor d’una temptativa de robatori en un habitatge juntament amb el propietari de la casa per la suposada tinença de plantes de marihuana, segons ha informat la Prefectura Superior de la Policia Nacional.
Segons la versió policial, el passat 29 d’agost es va rebre un avís a la sala del 091, en la qual un veïnat de Manacor, alertava que una persona intentava entrar en un domicili, desocupat en el moment dels fets.

Quan els agents van arribar al lloc es van trobar amb què el propietari de l’habitatge ja havia tornat, per la qual cosa els va convidar a entrar i va mostrar uns tubs pels quals el presumpte lladre hauria escalat fins al primer pis.

Mentre els policies pujaven per l’escala cap al primer pis de la casa, l’home que havia entrat va botar al carrer iva escapar-se podent ser reconegut pels agents.

Una vegada a l’interior de la casa, els policies es van trobar al pati posterior cinc plantes de marihuana de més de 150 centímetres d’altura, i en el terrat de l’immoble altres 37 plantes. Davant l’evidència que la marihuana no estava destinada al consum propi, l’amo va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Poc temps després i gràcies a la col·laboració ciutadana es va poder localitzar i detenir al presumpte lladre quan passejava per un carrer cèntric de Manacor.

Són tendència