Connect with us

Oci i Cultura

L’art i la cultura envaiexen Manacor

Amb motiu de la III Mostra d’Escultura, música, teatre i tallers 

Centenars de persones s’han volgut acostar a algun dels actes que omplen el programa d’aquest dia en que es vol “mostrar el potencial creador que tenim com a municipi i la capitalitat cultural de Manacor amb tallers, espectacles, música i mostres d’art i escultura per a tots els públics”, explica la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà.

La jornada ha començat a les 10 h del matí amb la III Mostra d’Art al Carrer, que ha permès a tots els ciutadans i ciutadanes de Manacor i també a molts dels que visiten el municipi acostar-se a l’art contemporani, que durant un dia ha sortit dels museus i les galeres d’art per instal·lar-se ben al mig de la plaça Ramon Llull. La mostra ha reunit una vintena de peces dels autors Amelia Garcia, Francisca Llabrés, Rafel Caldés, Julio Huertas, Jaume Canet, Andreu Quetglas, Toni Tomàs, Joan Perelló i Jaume Orejuela i “tots els que han passat per la mostra podran agafar un dels catàlegs que s’han editat on s’explica la trajectòria i la intenció de cadascún dels artistes que participen a la mostra i, a més, es donen claus per a la interpretació de les peces”, afegeix Antònia Llodrà.

La mostra ha reunit una vintena de peces dels autors Amelia Garcia, Francisca Llabrés, Rafel Caldés, Julio Huertas, Jaume Canet, Andreu Quetglas, Toni Tomàs, Joan Perelló i Jaume Orejuela

A partir de les 11 h el grup vocal a cappella Super Voices, el qual juga amb els gèneres del Pop i el Soul, ha posat la banda sonora al Dia Internacional del Comerç Just que ha celebrat l’entitat s’Altra Senalla – Casal de la Pau. La formació, que ha entusiasmat el públic també s’ha mogut a entorn de la plaça del Mercat i del centre de vianants. A més, com cada dissabte, la plaça de Ses Verdures ha acollit el Vermutejant amb el carecterístic tast gastronòmic i musical de la mà dels millors xefs de Manacor i dels músics del municipi.

Les activitats per als més petits i dirigides a tota la família han començat a partir de les 12 h amb l’espectacle itinerant El museu al carrer, durant el qual dos personatges enamorats de l’art que es passegen amb el seu marc per tal de captar i emmarcar les millors escenes de la vida al carrer. Les activitats s’han perllongat durant tot el capvespre.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència