Connect with us

Societat

La polèmica proposta del papa: Recomana dur els nins homosexuals a un psiquiatre

El pontífex ho va dir en l’avió de tornada a Roma, després del viatge a Irlanda, on va demanar perdó pels abusos sexuals de l’Església

Nova polèmica al voltant d’una proposta del papa Francesc I. Recomana dur els nins homosexuals a un psiquiatre. Ho va proposar als pares que detectin “comportaments homosexuals en els seus fills”.

El pontífex ho va dir en l’avió de tornada a Roma, després del viatge a Irlanda, on va demanar perdó pels abusos sexuals de l’Església. Responent a les preguntes dels periodistes, Francesc I va recomanar als pares que tinguin un fill homosexual que resin, que parlin amb el nin i que li donin espai.

En paraules textuals va dir el següent: “A quina edat es manifesta aquesta actitud el nin? Quan es manifesta de petits, hi ha moltes coses a fer amb la psiquiatria. Quan es manifesta 20 anys després, és una altra cosa. Però mai he dit que el silenci sigui un remei”.

Curiosament, el Vaticà va reaccionar ràpidament a les paraules del papa i va eliminar aquestes declaracions del text oficial de la roda de premsa.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència