Connect with us

Actualitat

L’ampliació de l’embarcament de la Costa dels Pins no té cap garantia d’executar-se, segons l’Ajuntament

Un centenar de persones es concentraren aquest diumenge a la platja des Ratjolí per protestar contra el projecte d’ampliació

L’ampliació de l’embarcament de la Costa dels Pins no té no té cap garantia de realitzar-se, segons l’Ajuntament de Son Servera. Així ho ha pogut corroborar el Consistori després de parlar amb el director General de Costes de les Illes Balears, Carlos Simarro.

Aquest diumenge un centenar llarg de persones es concentraren a la platja des Ratjolí per protestar contra el projecte d’ampliació que hauria presentat l’Associació d’Usuaris del Moll. El Consistori reconeix que el projecte presentat per l’associació pretén ampliar l’embarcament 4 per 5 metres i dragar una zona d’aigua d’uns 200 m².

Segons el Consistori serverí, el projecte d’ampliació de l’embarcament no és un projecte municipal, de fet, l’Ajuntament de Son Servera no coneix tots els detalls d’aquest. De totes maneres, davant la repercussió, el batle del municipi, Antoni Servera, ha sol·licitat una reunió amb Costes, que es té previst es realitzi al llarg d’aquesta setmana.

 

Són tendència