Connect with us

Actualitat

La Policia sospita que una o més persones estan provocant incendis a la Costa dels Pins

Aquest dijous va tenir lloc el segon conat d’incendi forestal a la mateixa zona del nucli costaner, molt a prop del camp de golf de Pula, en tan sols cinc dies de diferència

Un nou incendi es va declarar aquest dijous en el nucli turístic de la Costa dels Pins, en el municipi de Son Servera. L’origen de l’incendi es trobava molt a prop del camp de golf de Pula. Aquest d’ahir seria el segon conat d’incendi forestal que es produeix a la mateixa zona en tan sols cinc dies de diferència. Dissabte passat es va declarar un altre incendi a pocs metres del focus d’aquest dijous.

L’incendi d’aquest dijous, que va poder ser controlat de manera rapida i efectiva, va cremar unes 0,23 hectàrees de pinar. Els indicis apunten al fet que tots dos incendis s’haurien produït de manera intencionada, per una sèrie de punts coincidents que estan sent investigats.

La Policia i els Bombers, com fan sempre en un cas així, entrevistaren alguns veïns i testimonis de l’incendi per saber si algú havia vist res de sospitós. La Policia sospita que una o més persones els han provocat.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com