Connect with us

Comunitat

Pimen recolza el pla del Govern de limitar el consum gratuït d’alcohol als turistes

L’entitat empresarial creu que el ‘Tot inclòs’ l’única cosa que dur a les illes és un turisme de borratxera que ha perjudicat greument la nostra imatge

L’entitat empresarial Pimen ha recolzat aquest divendres, la iniciativa del Govern de limitar el consum d’alcohol de manera gratuïta al turisme de l’anomenat “Tot inclòs”.

“La regulació del Tot inclòs ha de ser més restrictiva si volem que els nostres sectors de comerç i restauració creixin i tenguin una major presència en la nostra economia”, ha manifestat Marcos Cañabate, gerent de Pimen. Encara que en opinió de Cañabate, “es tracta d’una mesura que arriba tard perquè s’ha realitzat quan la legislatura està arribant a la seva fi”.

Pimem ha assegurat que des de fa temps reivindica la necessitat de regular un tipus de turisme que considera que “perjudica al petit comerç local”.

“És més, des de la patronal han estat contundents en afirmar que el ‘Tot inclòs’ l’única cosa que dur a les illes és un turisme de borratxera que ha perjudicat greument la nostra imatge”, ha afegit.

Són tendència