Connect with us

Actualitat

Reoberta la carretera de Cales: Segueixen les tasques d’extinció de l’incendi a Cala Magraner

Els efectius de l’Ibanat han treballat tota la nit passada

L’112 ha informat aquest dijous de la reobertura al tràfic de la carretera d’accés a Cales de Mallorca, que estava tancada per l’incendi forestal de Cala Magraner, que aquest dimecres es va declarar controlat, però que els serveis d’emergències segueixen amb les tasques d’extinció. Els efectius de l’Ibanat han treballat tota la nit passada.

Durant tota la nit han continuat les labors d’extinció de l’incendi que va començar el dimarts en aquesta zona del municipi de Manacor, amb un vehicle autobomba, 7 brigadistes, un agent de medi ambient i un tècnic de l’Institut Balear de la Naturalesa (l’Ibanat), així com Bombers de Mallorca.

L’Ibanat va donar per controlat ahir sobre les 11.00 hores l’incendi forestal declarat el dimarts en Cala Magraner, que ha cremat aproximadament 11,46 hectàrees de pineda.

L’incendi forestal va començar el dimarts devers les 14.40 hores i una hora més tard va ser declarat de nivell 1 per la seva proximitat a una carretera. Mitjans aeris (tres avions i dos helicòpters) i terrestres van treballar des de l’inici en l’extinció. L’incendi es va donar per estabilitzat entorn de les 21.00 hores i va passar a ser de nivell 0.

Són tendència