Connect with us

Comunitat

El jutge ordena presó provisional sense fiança per al president d’Acotur

El jutge li imputa un presumpte delicte de pertinença a organització criminal, amenaces, suborn, obstrucció a la justícia i falsedat documental

El titular del Jutjat d’Instrucció número 12 de Palma ha ordenat presó provisional sense fiança per al president de l’Associació de Comerciants i Empreses de Serveis Turístics de Mallorca (Acotur), Pepe Tirado, detingut aquest dijous pel cas Cursach.

El jutge li imputa un presumpte delicte de pertinença a organització criminal, amenaces, suborn, obstrucció a la justícia i falsedat documental.

Tirado ha arribat als jutjats aquest divendres poc abans de les 09.30 hores escortat per policies, després de ser detingut per la Policia Nacional acusat de presumptes delictes d’extorsió i obstrucció a la justícia.

“AIXÒ ÉS SÍRIA I POT HAVER-HI TIRS”

Cal recordar que durant la investigació, un testimoni va assenyalar al jutge que Acotur es finançava a través del Grup Cursach i que quan Cursach volia assetjar a alguna empresa ho feia a través d’Acotur. Un altre testimoni va declarar que quan va anar a protestar davant el president d’Acotur per les fustigacions de Cursach, Tirado li va respondre: “Això és Síria i pot haver-hi tirs. Jo que tu m’aniria”.

Són tendència