Connect with us

Comunitat

Decomissats 300 quilos de cocaïna de màxima puresa en un iot de luxe en aigües d’Eivissa

Detinguts als cinc tripulants, quatre holandesos i un alemany: Tots ells vivien a Mallorca

L’Agència Tributària ha decomissat 300 quilograms de cocaïna d’un iot de luxe que navegava a 15 milles a l’oest d’Eivissa i ha detingut als seus cinc tripulants, quatre holandesos i un alemany. Tots ells vivien a Mallorca.

L’operació “Haircut” va tenir lloc en la matinada d’aquest passat diumenge per part de funcionaris de l’Agència Tributària de l’Àrea Regional de Vigilància Duanera de les Illes Balears, ha informat l’Agència Tributària en un comunicat.

La recerca va començar a mitjan 2016 quan es va detectar una embarcació a Palma vinculada a una organització criminal dedicada a la introducció d’estupefaents a Europa. Des d’aquest moment es va posar en marxa una recerca de manera conjunta amb la Policia holandesa i col·laboració europea.

Aquesta operació va culminar aquest passat diumenge després que el iot “HCH-X”, amb bandera de Gibraltar, partís de Palma en direcció a la Península i els seus tripulants recollissin uns embalums que havien estat llançats moments abans des d’un vaixell regular de càrrega.

Són tendència