Connect with us

Actualitat

Miquel Oliver creu que la proposta de l’Ajuntament sobre Cala Varques “és un gest de cara a la galeria”

El portaveu del grup Més + Esquerra considera que d’aquesta manera el govern municipal “pretén eludir la seva part de responsabilitat en la gestió del problema”

L’Ajuntament de Manacor va fer públics divendres passat els quatre projectes a la convocatòria del Pla Anual d’Impuls del Turisme Sostenible 2018. Entre les propostes presentades pel Consistori figura la possibilitat que l’Executiu autonòmic pugui comprar les 50 quarterades que envolten la platja verge de Cala Varques. El regidor de Medi Ambient, Pedro Rosselló, recordava que aquest indret costaner està declarat Lloc d’Importància Comunitària, també integrades a la Xarxa Natura 2.000 i que estan protegides com Àrees Naturals d’Especial Interès i Zones d’Especial Protecció per a les Aus. El preu d’aquestes parcel·les s’estima entre 3,5 i 4 milions d’euros i proposaven la seva adquisició perquè “l’obligació del Govern és recuperar i conservar els valors naturals d’aquesta zona tan important per la gent de Manacor i de tota Mallorca”, va dir Rosselló. Els representants del govern municipal presents a la sala de premsa, els regidors Pedro Rosselló i Joan Gomila, així com la batlessa, Catalina Riera, deixaren clar que tots els projectes presentats prèviament havien estat consensuats amb tots els grups polítics municipals.

Els representants del govern municipal presents a la sala de premsa, els regidors Pedro Rosselló i Joan Gomila, així com la batlessa, Catalina Riera, deixaren clar que tots els projectes presentats prèviament havien estat consensuats amb tots els grups polítics municipals

Aquest dilluns, el portaveu del grup municipal Més + Esquerra, Miquel Oliver, mitjançant el seu compte de Twitter, ha considerat que “la proposta feta per l’Ajuntament de Manacor sobre Cala Varques, és una proposta de cara a la galeria. Pretén així eludir la seva part de responsabilitat en la gestió del problema. Amb el “fons de l’ecotaxa” es prioritzen les inversions que afecten més d’un municipi”. Un comentari que sembla contraposat al consens municipal anunciat per part de tots els grups municipal.

Són tendència