Connect with us

Comunitat

Detingut a Mallorca per provocar voluntàriament un accident i donar-se a la fuga

Es tracta d’un home de 60 anys d’edat que, l’endemà del succés, va denunciar que li havien robat el seu cotxe, amb les claus posades, en un intent d’eludir la seva responsabilitat en el succés

El conductor d’un Ford K vermell que presumptament va provocar voluntàriament un accident el passat 1 de juliol a l’autopista d’Andratx i va fugir sense prestar ajuda als ferits ha estat detingut per la Guàrdia Civil.

Es tracta d’un home de 60 anys d’edat que, l’endemà del succés, va denunciar que li havien robat el seu cotxe, amb les claus posades, en un intent d’eludir la seva responsabilitat en aquest succés. En concret, se li acusa dels delictes d’homicidi en grau de temptativa, omissió del deure d’auxili, lesions greus i simulació de delicte.

L’accident va tenir lloc en el quilòmetre 25, en direcció a Andratx. Segons la recerca, el conductor del vehicle es va enredar en una discussió amb el conductor d’una moto de gran cilindrada, després que el primer hagués realitzat pel que sembla una maniobra antirreglamentaria.

Els investigadors creuen que, a continuació, el conductor del cotxe va copejar intencionadament al motorista, que posteriorment va xocar de front amb un altre vehicle, la qual cosa seguidament va provocar un accident múltiple amb el resultat de danys materials en diversos vehicles.

El conductor de la moto va resultar ferit lleu, però la conductora d’una altra moto que anava en direcció a Palma va sofrir ferides greus.

Després de l’accident, el conductor del Ford  K va donar-se a la fuga sense prestar assistència als ferits i, l’endemà, va denunciar el robatori de l’automòbil.

Després de reunir nombrosos indicis i la presa de declaració a testimonis i altres pràctiques pericials, els agents van concloure que aquesta persona va ser la responsable del sinistre i que la denúncia del robatori del vehicle, en estranyes circumstàncies, es tractava d’una estratègia per eludir la seva responsabilitat en el succés.

Són tendència