Connect with us

Societat

La festa del Much a Sineu col·lapsa els serveis de tren de Mallorca

L’Associació d’usuaris demana més previsió a SFM després de la situació viscuda aquest dilluns: Col·lapsades les màquines de vendes de tiquets, cues de més de 15 minuts d’espera i els vagons totalment saturats

L’Associació d’Usuaris del Tren ha reclamat a Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) més previsió a l’hora de confeccionar els horaris i freqüències tenint en compte les principals festes patronals de diferents municipis de la xarxa ferroviària, després del “col·lapse” viscut aquest dilluns coincidint amb la festa del Much a Sineu.

L’entitat ha explicat en un comunicat que aquest capvespre “s’han col·lapsat les màquines de vendes de tiquets, amb cues de més de 15 minuts d’espera i els vagons totalment saturats, amb direcció a Sineu”.

Per poder sortir dels vagons, els usuaris havien d’avisar amb antelació de quin era la seva parada per fer possible que els qui estiguessin davant de la porta sortissin a les andanes i els deixessin baixar, i després tornar al vagó abans del tancament de portes. A més, a cada estació, més joves s’anaven incorporant als trens.

L’Associació d’Usuaris del Tren ha reclamat a més a SFM que, com ocorre amb altres festivitats com el Dijous Bo, es tingui en compte la festa del Much de Sineu per reforçar les línies.

Foto:@anadelvalle93.

Són tendència