Connect with us

Actualitat

Llibertat amb càrrecs

El padrí de la nina de 10 mesos que va morir aquest divendres a Manacor, ha prestat declaració a les dependències de la Policia Nacional. Ara cal esperar si el jutge del cas decideix adoptar alguna altra mesura al respecta

El padrí de la nina de 10 mesos que va morir aquest divendres a Manacor, es troba en llibertat amb càrrecs després d’haver prestat declaració a les dependències de la Policia Nacional. Ara cal esperar si el jutge del cas decideix adoptar alguna altra mesura al respecta. L’home, de 56 anys d’edat, investigat per homicidi imprudent, va haver de ser atès el mateix dia a l’Hospital de Manacor per un atac d’ansietat.

Avui dissabte se li ha practicat l’autòpsia a la menor morta. En el seu cos no hi ha senyals de violència. La principal hipòtesi que es manejava és que la bebè va quedar desatesa moltes hores a unes temperatures molt altes, per la qual cosa va acabar morint.

Manacor i Son Macià en particular, on viuen els pares de la petita, està commocionat pel succés. Les festes de Son Macià han quedat suspeses com a senyal de dol. Previsiblement, dilluns se celebrarà el funeral al nucli macianer.

Previsiblement, dilluns se celebrarà el funeral de la nina a Son Macià. Les festes han quedat suspeses

Són tendència