Connect with us

Actualitat

Troben mort a un bebè de 10 mesos a l’interior d’un cotxe a Manacor

Les primeres informacions  apunten al fet que el seu padrí s’hauria oblidat a la nina dins del vehicle, on hi va estar més de vuit hores

Troben mort a un bebè de 10 mesos a l’interior d’un cotxe a Manacor. Les primeres informacions  apunten al fet que el seu padrí s’hauria oblidat de la nina dins del vehicle, on hi va estar més de vuit hores.Els fets haurien tingut lloc a la Rambla del Rei en Jaume, molt a prop de les dependències de la Policia Nacional.

La principal hipòtesi que es maneja ara mateix és que la petita hauria mort per causes accidentals després de romandre tot el dia tancada en el cotxe, amb altes temperatures.

Suspesos tots els actes de les Festes de Son Macià

En senyal de dol pel desgraciat succés ocorregut aquest divendres a Manacor

El desgraciat succés que ha tingut lloc aquest divendres a Manacor, ha coincidit amb la celebració de les festes de Son Macià. La família de l’infant que ha mort aquest divendres a Manacor, tenia fixada la seva residència en el nucli macianer. Per aquest motiu han quedat ajornades, o directament suspesos, els actes prevists per aquest divendres a la nit en senyal de dol.

La família de l’infant mort, tenia fixada la seva residència en el nucli macianer

Són tendència