Connect with us

Actualitat

Un veïnat de Son Servera detingut a Son Sant Joan amb 120 grams de cocaïna

Acabava d’arribar en un vol procedent de la península i transportava la droga a l’interior del seu cos

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 54 anys d’edat, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

El detingut estava sent investigat per sospites que tenien els guàrdies civils ja que viatjava regularment a la península i tornava poc després a Mallorca, a més de no tenir mitjà de subsistència conegut.

El passat dia 6 en el desembarcament del vol on arribava aquesta persona, va ser requerit per a una exploració radiològica, observant els agents un cos estrany a l’interior del seu organisme. Una vegada expulsat van comprovar que es tractava d’un embalum que contenia 120 grams de cocaïna de gran puresa.

Es va practicar un registre al domicili del detingut, en el municipi de Son Servera, on van ser intervinguts efectes per a la manipulació i adulteració de la substancia estupefaent, la qual una vegada “tallada” per incrementar considerablement la quantitat de la mateixa i així obtenir un major benefici econòmic hagués estat finalment distribuïda per les zones d’oci de Cala Millor .

Són tendència