Connect with us

Actualitat

El Casal de la Pau convertirà el pati de la Torre del Palau de Manacor en una cafeteria de comerç just

Aquest dissabte, amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just

Al món, un 1% de la població mundial posseeix més de la meitat de la riquesa global, mentre el 80% de la població amb prou feines assoleix el 6%. Les regles internacionals de comerç  alimenten aquestes desigualtats i són una de les principals causes de pobresa als països del Sud. El comerç just lluita contra aquesta injustícia i desigualtat social i aquest dissabte fa una crida a la ciutadania a rebel·lar-se contra aquest sistema, en el Dia Mundial del Comerç Just.

A la biblioteca de Porreres, a les 11 h, Víctor Uwagba i Shikamoo presentaran Afrika Yetu, un recull de contes que mostren la tradició oral africana de contar històries i educar en valors, fent-nos veure la importància de la solidaritat, la convivència, el respecte i un medi ambient ben cuidat, principis que també defensa el comerç just.

A Manacor, el Casal de la Pau convertirà el carrer Bosch i el pati de la Torre del Palau en una cafeteria de comerç just, on a més de poder n tastar els productes de comerç just (cefè, infusions, batut de cacau, sucs, cerveses) i la rebosteria amb ingredients de comerç just elaborada pels voluntaris i amics de l’associació, es podrà gaudir de la música del grup RED i participar en el muntatge de l’aparador dedicat al Dia Mundial del Comerç Just.

A les Balears, gràcies al suport de la Direcció General de Cooperació de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació de les Illes Balears,  hi ha actes de celebració al llarg de tot el mes. Però aquest dissabte 13, Dia Mundial del Comerç Just, totes les entitats seran al carrer per cridar #SomRebelsAmbCausa i #SomComerçJust.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència