Connect with us

Oci i Cultura

La “batubanda” animarà els carrers de Cala Millor

El Consorci de Turisme ha reactivat una iniciativa que portarà activitats musicals als carrers del nucli per tal de dinamitzar la zona costanera; dilluns que ve s’estrenaran

El Consorci de Turisme de Cala Millor, format pels ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, posa en marxa una nova iniciativa per tal de dinamitzar i donar un valor afegit a la destinació turística.

Amb aquesta intenció, a partir del pròxim dilluns 13 d’agost, els carrers del municipi s’ompliran d’activitats musicals per amenitzar l’estança tant de residents com de visitants. Així, encetarà aquest grup d’actuacions , que s’allargaran fins a la meitat del mes de setembre, la «batubanda»; un grup de nova creació de Son Servera.

Les actuacions s’aniran fent una vegada a la setmana i els grups participants recorreran els carrers més cèntrics del poble. Els pròxims en amenitzar les vetllades seran els Xeremiers.

Des del Consorci de Turisme de Cala Millor destaquen que aquesta iniciativa, que havia estat aparcada, va tenir molt bona acollida en edicions anteriors i confien en què els bons resultats segueixen també aquest any. «Oferir varietat, activitats diferents, i anar més enllà del sol i la platja són els objectius amb els quals s’impulsen iniciatives com aquesta»; apunten des del Consorci.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com