Connect with us

Actualitat

La gira itinerant “No et rendeixis mai”, que promou Inserta Empleo, arriba a Manacor

Manacor i l’ONCE animen als joves de la comarca amb discapacitat a formar-se per millorar les oportunitats laborals

El lema del punt informatiu i de la gira itinerant de la Fundació ONCE és “Aquesta oportunitat no passa cada dia”. I és que l’objectiu d’aquesta gira és formar i informar 5.000 joves aturats de tot l’Estat d’entre 16 i 29 anys amb una discapacitat igual o superior al 33%, per millorar les seves oportunitats laborals.

Els usuaris poden inscriure per participar en les activitats o en entrevistes personals d’orientació laboral, mitjançant el portal www.noterindasnunca.org o telefonant al 96 380 99 99. De la mateixa manera, qualsevol persona que assisteixi i acrediti la seva discapacitat també serà atesa avui, dijous dia 9 d’agost, i demà, divendres dia 10.

La batlessa, Catalina Riera; la regidora de Serveis Socials, Maria Isabel Bauzà i la coordinadora del departament municipal, Alba Frechilla; han rebut el director d’Inserta Empleo a Catalunya i Balears, Enric Opis; el director de gestió i programes d’Inserta Empleo, Severino Rodríguez i la cap del departament de jocs de l’ONCE a Balears, Laura Cabello, responsables del programa que es finança a través de les apostes de l’ONCE i del Fons Social Europeu.

Així els joves amb discapacitat de tota la comarca podran acostar-se a les instal·lacions de la Fundació ONCE, que es troben a la plaça Ramon Llull de Manacor. Allà  podran participar en dinàmiques grupals a través de quatre tallers. “L’actitud que m’impulsa” estarà orientat a entendre l’actitud pròpia des d’una perspectiva mental, emocional i corporal, a través de xerrades motivacionals i jocs teatrals. En l’activitat “Talents únics i diversos”, els candidats hauran de reconèixer els seus talents personals i professionals, indagant en les coses en què destaquen, en les seves passions i en l’orientació professional que volen emprendre.

Un altre dels tallers que s’oferiran és  “El poder d’una visió”, que està dirigit a generar en el candidat una ruta professional a 5 anys vista i a ajudar-lo a identificar on vol arribar professionalment. Per això els joves participaran en dinàmiques basades en l’art teràpia. Els joves que vagin a la plaça Ramon Llull també podran participar en la dinàmica “Comença l’aventura”, que pretén ajudar al col·lectiu de joves amb discapacitat a redactar el seu Currículum Vitae de manera que desperti l’interès de les empreses.

Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *