Connect with us

Esports

Manacor demana a l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca que es creï la comissió de seguiment de l’hipòdrom

Les protestes dels usuaris i aficionats són una constant: Es consideren deixats de la mà de Déu

La gestió de l’hipòdrom de Manacor deixa molt que desitjar des de fa temps. Les protestes dels usuaris i aficionats són una constant. Es consideren deixats de la mà de Déu. Per aquest motiu, sembla que una representació dels cavallistes hauria demanat la intervenció de l’Ajuntament per intentar posar una mica d’ordre davant la situació creada. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Manacor ha demanat a l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, l’ens que gestiona actualment les instal·lacions de Manacor, que es creï la comissió de seguiment que contempla el nou conveni que regula la gestió de l’hipòdrom. L’objectiu d’aquesta comissió és vetllar perquè el manteniment de totes les instal·lacions de l’Hipòdrom sigui l’adequat i perquè es facin realitat les inversions i les millores previstes, segons Catalina Riera.

A més de sol·licitar al Consell i a l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca la creació de la comissió de seguiment del conveni que regula la gestió de l’Hipòdrom, l’Ajuntament ja ha nomenat els dos representants municipals que formaran part d’aquesta comissió. Aquest pròxim dissabte dia 11 hi ha previst un primer encontre entre els representants municipals i de l’Institut de l’Esport Hípic de Manacor per tractar la delicada situació creada.

En un comunicat emès per l’Ajuntament, el Consistori recorda que la gestió de l’Hipòdrom Municipal de Manacor preveu que tot el manteniment del recinte és responsabilitat de l’Institut de l’Esport Hípic, entitat que pertany al Consell de Mallorca.

Fa uns dies, defrancdigital.com informava els seus lectors dels problemes existents a Manacor, i de què el mateix President del CdM, Miquel Ensenyat, havia donat instruccions al conseller de Cooperació, Joan Font, per donar les passes oportunes per intentar resoldre els problemes que es denuncien. En el darrer ple celebrat en el Consell de Mallorca, els portaveus dels grups insulars d’El Pi i el PP, Antoni Pastor i Catalina Soler, respectivament, insistiren en denunciar la situació de l’Hipòdrom de Manacor. En paraules de Pastor, “el deteriorament de l’Hipòdrom de Manacor és total”

Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *