Connect with us

Actualitat

Detingut l’atracador d’un saló de jocs de Manacor

Els fets es remunten al passat mes de maig: Va propinar una brutal pallissa a una de les empleades per fer-se amb un botí de 1.097 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a Manacor a l’atracador del Saló de Jocs, qui va propinar una brutal pallissa a una de les empleades per fer-se amb un botí de 1.097 euros i una cervesa. Els fets es remunten a la nit del 13 de maig, quan una empleada del negoci va rebre una brutal pallissa a les mans d’un atracador que, malgrat ser gravat per les càmeres de seguretat del local, no va poder ser inicialment identificat per l’ocultació del seu rostre, la qual cosa va obligar a la policia a sol·licitar la col·laboració ciutadana.

Des d’un principi els investigadors es van estranyar de l’acarnissament de l’autor amb la seva víctima, a la qual després de propinar-li un fort cop de puny a la cara va seguir copejant-la en terra. Fins i tot va ser golpetjada amb una botella de cervesa en el cap, fet que li va ocasionar la fractura de la mandíbula.

La investigació duita a terme per la Policia es va centrar entre els clients més habituals del local i la seva relació amb l’empleada. Per obtenir resultats, es va comparar minuciosament a cadascuna d’aquestes persones amb les imatges del circuit tancat de seguretat, comprovant els seus moviments, així com els gestos corporals i reflexos propis de cada client. D’aquesta manera es va obtenir el perfil d’un client que, trenta minuts abans de produir-se l’agressió, va perdre 1.000 euros a la ruleta i va mantenir una discussió amb l’empleada del local, curiosament, per la seva intenció d’obtenir gratuïtament una consumició.

La posterior reconstrucció dels fets ha permès saber que després de la negativa de l’empleada a lliurar-li la cervesa, el client va abandonar el saló per tornar amb el rostre ocult i un martell de lampista de la mà, ofici que exerceix, consumant la seva agressió i emportant-se els 1.097 euros de la caixa recaptadora.

El detingut és extremadament violent i perillós, motiu pel qual té prohibida l’entrada en diversos locals de Manacor, principalment per les seves contínues baralles

Una vegada identificat l’autor, es va efectuar una entrada i registre al seu domicili amb la finalitat de recuperar la vestimenta que duia al moment de l’agressió, fet que va resultar essencial per a l’esclariment del cas. El detingut és extremadament violent i perillós, motiu pel qual té prohibida l’entrada en diversos locals de Manacor, principalment per les seves contínues baralles. Al detingut se li va imputar igualment un delicte de trencament d’una ordre d’allunyament respecte a la seva sogra, fruit de diversos episodis de violència de gènere perpetrats sobre la seva esposa. L’arrestat ha ingressat a la presó.

 

Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *