Connect with us

Oci i Cultura

Camp de Treball de Teatre a Santanyí

Des del 24 de juliol i fins el 7 d’agost 15 joves d’entre 18 i 30 anys i de diferents indrets de l’Estat han estat treballant en l’elaboració de propostes teatrals inclusives per poder traslladar després a la societat

El Camp de Treball de Teatre de Santanyí és una activitat organitzada per l’IBJOVE, i gestionada per el Centre d’Estudis de l’Esplai en col·laboració amb l’Ajuntament de Santanyí. Des del 24 de juliol i fins el 7 d’agost 15 joves d’entre 18 i 30 anys i de diferents indrets de l’Estat han estat treballant en l’elaboració de propostes teatrals inclusives per poder traslladar després a la societat. D’aquesta forma han realitzat diferents actuacions dins el municipi de Santanyí i amb diferents col·lectius. Avui dilluns dia 6 d’agost, es realitza la darrera actuació amb els infants de l’escola d’estiu de Santanyí.

Els camps de treball suposen activitats de voluntariat i oci enriquidores i amb un gran contingut social, ja que durant part del seu temps es realitza una activitat voluntària d’interès comunitari i, l’altra, activitats d’oci i culturals per donar a conèixer el territori que les acull.

Són tendència