Connect with us

Societat

Ruixats en el centre de Mallorca

L’Aemet a Balears ha donat per acabada la primera onada de calor d’aquest estiu, encara que les temperatures d’aquesta nit continuaran sent altes

Després d’uns quants dies d’onada de calor, es veu llum al final del túnel. La nova setmana pot dur un canvi de temps, amb l’arribada d’aire més fred que serveixi per reactivar més ruixats i tempestes. De moment, es manté activat l’avís de calor a les Illes, però aquest fet no ha evitat alguns ruixats que s’han produït a primera hora del capvespre (entre les 15 i les 16 hores) en alguns indrets del centre de l’illa, principalment a la zona del Raiguer. Llamps i trons i un ruixat que ha permès alleugerar la sensació de xafogor viscuda aquests dies arreu de Mallorca.

L’Aemet a Balears ha donat per acabada la primera ona de calor d’aquest estiu a Mallorca, encara que les temperatures d’aquesta nit continuaran sent altes.
Però a mesura que vagi avançant la setmana la temperatura s’aniran normalitzant!, però continuant les màximes per damunt dels 30ºC i les mínimes per damunt dels 20ºC, en general.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència