Connect with us

Comunitat

Dos detinguts per robar gairebé 200 quilos de cablejat elèctric en l’aeroport de Son Sant Joan

Aquest robatori va afectar al servei auxiliar del radar que s’activa en cas d’avaries

La Policia Nacional, amb la col·laboració de Policia Local de Palma, ha detingut a dos homes per sostreure gairebé 200 quilos de cablejat elèctric de l’aeroport de Palma, un robatori que va afectar al servei auxiliar del radar que s’activa en cas d’avaries.

La recerca va començar amb una denúncia interposada el passat 5 de juny per la substracció de cablejat elèctric de l’interior d’un soterrani des del qual se subministrava el fluid elèctric i les comunicacions a l’aeroport, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de Balears en un comunicat.

Els autors van accedir a l’edifici aeroportuari forçant dues portes i, una vegada en el soterrani, van sostreure gran quantitat de cablejat elèctric, fet que va afectar tant al servei auxiliar de radar que s’activa en cas d’avaries en comunicacions com al servei de telefonia de tot l’aeroport.

Posteriorment, un comunicat intern de la Policia Local de Palma sobre la intervenció que havia realitzat una patrulla en un vehicle ocupat per dos homes, va posar als investigadors sobre la pista dels possibles autors del robatori. Se’ls imputa un presumpte delicte d’amb força en un edifici d’influència aeroportuària.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència