Connect with us

Comunitat

Investiguen a dos caps de la Policia Nacional per suposadament rebre doblers de Son Banya

Antoni Cerdà i Antonio Suárez s’enfronten a un presumpte delicte de suborn

El jutjat d’instrucció número 1 de Palma investiga a l’ex cap de la Policia Nacional en Balears, Antoni Cerdà, per un presumpte cas de suborn. El jutge també ha imputat en la causa a l’actual inspector del cos, Antonio Suárez.

Cerdà i Suárez s’enfronten a un delicte de suborn per presumptament haver cobrat doblers procedents dels narcotraficants de Son Banya. Tots dos responsables policials han estat citats a declarar el proper mes d’octubre davant el jutge Juan Manuel Sobrino. S’acaba d’aixecar el secret de sumari i en aquest moment la recerca es troba en fase inicial. La causa va néixer arran d’una declaració de Francisco Fernández Cortés, més conegut com el Ico, fill de qui va ser la matriarca del poblat gitano de Son Banya. El Ico acusa l’ex cap de la Policia de rebre doblers procedents del narcotràfic. Cerdà ha assegurat que no té constància oficial de la seva imputació en aquesta causa judicial.

Segons algunes fonts, el magistrat que investiga el cas a més de proves testificals, disposa d’imatges i converses intervingudes, que apuntarien al fet que els narcos de Son Banya haurien subornat als comandaments policials a canvi de rebre informació sobre recerques que els afectaven.

El Ico acusa l’ex cap de la Policia de rebre doblers procedents del narcotràfic. Cerdà ha assegurat que no té constància oficial de la seva imputació en aquesta causa judicial

Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *