Connect with us

Comunitat

Un taxista de Palma es queda amb el telèfon mòbil i la cartera d’un turista

Ha estat detingut

El conductor d’un taxi ha estat detingut a la zona de la Platja de Palma com a presumpte autor del robatori d’un telèfon mòbil valorat en 800 euros i de la cartera amb 20 euros d’un jove turista alemany que pel que sembla la nit anterior havia vomitat en el vehicle i havia partit sense pagar el servei, segons la Policia.

Els fets van succeir el passat dimecres cap a les 00:30 quan el turista alemany va sortir d’un local d’oci i va demanar un taxi per ser traslladat a un hotel de s’Arenal, en el muncipi de Llucmajor, en el qual s’allotja.

Segons el relat de la víctima, a l’altura del balneari 1 el taxi es va aturar i el seu conductor li va voler cobrar 80 euros pel trajecte a pesar que havia recorregut una curta distància. Davant la reacció del turista de negar-se a pagar, el taxista el va treure del vehicle i en aquest precís instant van aparèixer altres quatre homes i tots ells li van sostreure el mòbil i la cartera, que contenia 20 euros.

Després de conèixer el fet, agents de la Policia Nacional van seguir el rastre del telèfon, que els va dur per diversos punts de Palma i finalment fins a la Platja de Palma, on van localitzar el senyal a l’interior d’un taxi que es trobava fora de servei i que era conduït per un home que les seves característiques coincidien amb la descripció que la víctima havia donat sobre l’autor dels fets.

El taxista va lliurar als policies el telèfon mòbil del jove alemany. i va explicar que s’havia quedat amb ell arran de que la nit anterior li vomités en el vehicle i no li pagués el servei, encara que la seva intenció era retornar-ho al seu amo quan pagués.

Són tendència