Connect with us

Actualitat

Cala Bona canviarà part de la seva fesonomia

Gràcies a un projecte de reurbanització de la zona, que suposarà canvis circulatoris, serveis bàsics, millores d’accessibilitat i sostenibilitat

El projecte de reurbanització, que ha suposat alguns canvis circulatoris a la zona, consistirà a dotar a la zona de serveis bàsics i millores d’accessibilitat, seguretat i sostenibilitat i han suposat una inversió de més de 350.000 €. Uns doblers que provenen del Consell de Mallorca.

El projecte consisteix en dotació de serveis de xarxes pluvials, dotació de voravies, nova pavimentació de la via pública, soterrament de les xarxes d’electricitat i de telefonia, recol·locació i millora de les parades de bus i dotació de nou enllumenat públic amb tecnologia LED.

Les obres, que ja han començat, coincideixen en temporada turística però des de l’Ajuntament han assenyalat que al ser doblers del Consell no s’ha pogut fer res per evitar-ho.

Durant aquest 2017 ja s’ha invertit més d’1 milió d’euros en millores tant a Cala Millor com a Cala Bona; la majoria d’aquestes procedents d’ajudes autonòmiques.

Són tendència