Connect with us

Oci i Cultura

Divendres dia 10 comencen les festes de s’Illot: Amb el pregó i el concert de la Banda de Música

La pregonera d’enguany serà Catalina Mesquida, coneguda com na Cati de l’Spar

Els veïnats i les veïnades de s’Illot ja es preparen per encetar les festes d’aquest nucli costaner manacorí, unes celebracions que conserven” els actes més tradicionals i exitosos de les festes de sempre i ofereixen alguns actes nous com el concurs de paelles i actes introduïts els darrers anys com la festa Holi, el parc infantil d’aigua o el “T@rde@”, ha explicat durant la presentació del programa de festes d’enguany el delegat municipal de s’Illot, Antonio García.

Des de l’Ajuntament han volgut “donar les gràcies a tots els col·laboradors i especialment a l’Associació d’Amics s’Illoters, que han col·laborat de manera molt especial amb la delegació de s’Illot per fer tornar encara més gran les festes”, ha explicat la batlessa de Manacor, Catalina Riera.

El pregó que donarà el ‘sus’ a nou dies de celebracions tendrà lloc a la ronda del Matí, devora la nàutica, divendres dia 10 a partir de les 21 h. La pregonera d’enguany serà Catalina Mesquida, coneguda com na Cati de l’Spar.

L’endemà, dissabte dia 11, els pescadors seran els protagonistes de tot el matí i el capvespre, a partir de les 19 h començarà la festa Holi a la platja i després, devers les 22 h la sombrillada nocturna omplirà la nit de para-sols i sopars a la fresca damunt l’arena.

Diumenge dia 12, a partir de les 10 h el poliesportiu acollirà el Parc infantil d’aigua i més tard, a partir de les 17 h el T@arde@ omplirà de música i ambient la plaça del Mollet. I més tard, a partir de les 22 h, la plaça del Llop acollirà la Gran festa de l’espuma. L’endemà, dilluns dia 13 d’agost, se celebrarà la tradicional processó de llanternes. Els xeremiers sortiran a les 21.15 h del pont del riuet i arribaran al Mollet seguits de centenars de llanternes que duen els nins, les nines i gent de totes les edats. Tots els que vulguin fer la seva llanterna podran participar en el taller de fer llanternes que a les 10 h començarà a l’avinguda dels Pins. I després de la processó els amants del teatre podran veure Picarols S.A., una comèdia a la fresca que es representarà a la plaça del Llop.

Podeu consultar la resta del programa en el següent enllaç

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com