Connect with us

Societat

Distribueixen 90.000 cendrers als usuaris de les platges de Santanyí

Són de plàstic i també n’hi ha de cartró reciclat

Des de que va començar l’estiu, l’Ajuntament de Santanyí ha repartit entre els qui ens visiten bona part dels 90.000 cendrers per utilitzar a la platja que cada any confeccionen conjuntament la Regidoria de Medi Ambient i la de Platges. D’aquesta manera, el consistori s’ha sumat a les diferents iniciatives que s’han posat en marxa als mesos d’estiu a Balears per mantenir les platges en bon estat.

Cada any, des de les dues regidories, s’inverteixen molts d’esforços per aconseguir que la costa del municipi estigui en les millors condicions possibles, i que aquells que ens visiten, col·laborin en mantenir-la neta. Els cendrers que s’han repartit són de plàstic i també n’hi ha de cartró reciclat, i es repartiran a les platges de Cala Santanyí, sa Font de n’Alis, s’Amarador, Cala Gran, Cala Llombards, Cala Egos i Cala d’Or.

La regidora de Platges de l’Ajuntament de Santanyí, Bàrbara Xamena, valora molt positivament les campanyes fetes pel manteniment de les zones de bany: “l’estiu passat la distribució de cendrers ja va funcionar molt bé; els turistes van col·laborar amb la seva utilització, i els concessionaris de les explotacions estan completament compromesos amb la causa mediambiental.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *