Connect with us

Actualitat

Llucmajor també se suma als pressupostos participatius

Altres municipis, com Artà o Algaida, també han optat per la participació ciutadana a l’hora de decidir en què destinar els pressuposts municipals

L’Ajuntament llucmajorer ha creat una comissió tècnica que tindrà la funció de recaptar propostes ciutadanes i comprar la seva viabilitat. Amb aquesta iniciativa es pretén aconseguir més implicació social, sobretot per part dels joves.

La comissió es va reunir aquest passat dimecres. Va ser una cita a la qual assistí el batle, Bernadí Vives (EL PI); el regidor de Participació Ciutadana, Tomeu Tugores (PSOE) i altres regidors de l’equip de govern format per PSOE-MÉS-EL PI. Per la part tècnica, hi ha representants de diferents departaments municipals com ara participació ciutadana, urbanisme, joventut i contractació.

A aquesta, es va arribar a l’acord de destinar 150.000 euros en projectes i actuacions elegits per la ciutadania. Aquests, es repartiran de forma equitativa, és a dir, 50.000 euros a cada nucli urbà: Llucmajor, s’Arenal i Badies.

Després de la recollida de propostes i el pas pel comitè tècnic, la idea és que les propostes acceptades es posin a votació i les més votades siguin incloses en els pressuposts per a la seva execució durant aquest 2017.

Són tendència