Connect with us

Oci i Cultura

La serverina Amparo Sard participa en un intercanvi cultural entre artistes balears i xinesos

En representació de les Illes també hi participen José Fiol, Pep Girbent, Albert Pinya i Tomàs Pizá

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, per mitjà de l’Institut d’Estudis Baleàrics, ha coordinat i organitzat juntament amb la comissària d’art Susana Sanz una residència d’intercanvi d’artistes de les Illes Balears i la Xina al districte d’art 798 de Pequín, del 14 al 29 de juliol de 2018.

Hi participen els artistes balears José Fiol, Pep Girbent, Albert Pinya, Tomàs Pizá i Amparo Sard i els artistes xinesos Cang Xin, Miao Xiaochun, Liu Bolin i Xu Zhonjgming.

Durant l’estada els artistes illencs han compartit un taller per crear obra nova en diàleg amb els seus col·legues xinesos. Les obres resultants s’exposen des d’aquest dissabte en una exposició col·lectiva a l’espai d’art White Box del districte 798. Es podrà visitar fins al 22 d’agost de 2018.

L’objectiu de la residència i l’exposició col·lectiva és fomentar l’intercanvi creatiu i professional entre els artistes participants i contribuir a la seva promoció en un entorn internacional especialitzat.

La comissària Susana Sanz ha fet la selecció dels artistes participants a partir d’un visionat de portfoli que es va dur a terme el juny de 2017 a Palma.

L’Institut d’Estudis Baleàrics es fa càrrec dels honoraris dels artistes, de la contractació del proveïdors dels serveis de transport de concentració i difusió, i els honoraris de la comissària per a l’organització i coordinació de la residència i l’exposició col·lectiva.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència