Connect with us

Societat

Bankia i Ryanair acumulen el gruix de reclamacions i queixes dels consumidors de Balears

Les queixes contra l’entitat finacera pels seus pèssims serveis van constituir el 34% del total d’incidències presentades davant Consubal

De les gairebé 1800 reclamacions, queixes i consultes rebudes en l’associació en els primers 6 mesos de l’any, Bankia i Ryanair sumen el 53%.

El procés de fusió de Bankia i BMN i les reclamacions per clausula sòl van aconseguir la suma de més de 600, és a dir, les queixes contra Bankia pels seus pèssims serveis van constituir el 34% del total d’incidències presentades davant Consubal.

Per la seva banda Ryanair suma més de 350 reclamacions i queixes, sobretot per l’assignació de seients, retards i cancel·lacions.

El portaveu de l’associació, Alfonso Rodríguez, assenyala que mai una sola empresa havia acumulat tantes reclamacions i o queixes, sobretot a partir del 19 de març, moment en el qual es va produir de forma efectiva la fusió de Bankia i BMN.

Mai una sola empresa havia acumulat tantes reclamacions i o queixes, sobretot a partir del 19 de març, moment en el qual es va produir de forma efectiva la fusió de Bankia i BMN

Van ser centenars els clients de BMN que es van queixar i se segueixen queixant de l’actitud de Bankia respecte als clients de BMN, els que s’han sentit i se segueixen sentint menyspreats i tractats de forma despectiva i diferencial respecte dels seus clients. Llargues cues (que encara continuen), problemes tècnics amb les targetes i caixers, devolució de rebuts, etc. van generar una situació de gran malestar entre els clients, a més de les reclamacions que s’estan generant, sobretot per les altes i desproporcionades comissions que cobra Bankia.

A més de tot això, cal afegir l’enorme nombre de reclamacions per clausula sòl i despeses de tramitació hipotecària sense resoldre.

Són tendència