Connect with us

Actualitat

Troben el braç amputat d’un dels dos banyistes ferits per una llanxa en Es Trenc

El seu company, a qui li han amputat una cama, està més greu en la Unitat de Vigilància intensiva de Son Espases

Agents el Grup Especial d’Activitats Subaqüàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil han trobat aquest migdia el braç amputat d’un dels dos banyistes que ahir capvespre van ser atropellats per una llanxa a la platja d’Es Trenc, en el municipi. de Campos.

Segons han informat fonts de l’institut armat, els bussejadors han pogut recuperar el membre que cercaven des de primera hora del matí, després d’intentar-ho durant la nit de divendres sense èxit.

L’home que va perdre el braç seccionat per l’hèlix de la llanxa està ingressat en planta de l’hospital Son Espases de Palma mentre que el seu company, al que han amputat una cama, està més greu en la Unitat de Vigilància intensiva del centre hospitalari.

El servei d’emergències sanitàries 061 i la Guàrdia Civil han informat que el succés es va produir poc després de les 19.30 hores en una zona oberta a la navegació lluny de la platja, on, pel que sembla, els dos homes nedaven sense senyalització.

El succés es va produir en una zona oberta a la navegació lluny de la platja, on, pel que sembla, els dos homes nedaven sense senyalització

Són tendència