Connect with us

Actualitat

Un empresari admet 6 mesos de presó per l’atropellament accidental d’un treballador a Manacor

El succés va ocórrer a l’octubre de 2010

Un empresari mallorquí ha admès aquest divendres  l’atropellament accidental d’un treballador ocorregut a l’octubre de 2010 a Manacor quan anaven a descarregar verdura, a conseqüència dels fets l’empleat va morir, i s’ha conformat en el judici amb la petició de condemna de 6 mesos de presó.

En el judici celebrat en el Jutjat penal número 4 de Palma, les acusacions i les defenses dels tres acusats en aquesta causa han aconseguit un acord de conformitat en virtut del com han admès els fets i s’han conformat amb les penes sol·licitades.

El succés va ocórrer a l’octubre de 2010, quan el principal acusat va fer marxa enrere per acostar-se a un moll de descàrrega amb un vehicle carregat de caixes que li impedien la visió pel retrovisor, i va atropellar a un dels tres treballadors que esperaven per descarregar a qui no va veure i que no va poder apartar-se a temps, segons recull l’escrit d’acusació de la Fiscalia.

Per fixar la pena, la Fiscalia ha tingut en compte les circumstàncies atenuants de dilacions indegudes i de reparació del dany, atès que la vídua i els fills del mort han percebut la indemnització per responsabilitat civil sol·licitada en aquesta causa.

Són tendència